949843.jpg

Täällä kerron nyt hieman itsestäni. Mun nimi on Jonna ja olen 19 vuotta. Perheeseeni kuuluu äiti, kaksi iso-siskoa ja kaksi ihanaa siskon tyttöä. Lemmikkejä mulla ei ole, mutta haluaisin joskus koiran. Asun vielä äiskän kanssa, mutta kunhan koulun olen käynyt loppuun, ni sit voi ruveta ettiin omaa kämppää. Opiskelen täällä hetkellä liiketaloutta, eli musta tulee noin kahden vuoden kuluttua merkonomi (ainakin toivon näin).

Harrastuksiini kuuluu blogailu, askartelu ja piirtäminen. Vietän myös paljon vapaa-aikaani tietokoneella juuri netissä pyörimiseen ja sitten The Sims 2 peliä pelaillen. Omistan myös nintendo Wiin, jota myös pelailen jonkin verran. No on mulla kavereitakin ja pyörin parhaan kaverini kanssa paljon kaupungilla, kuten leffoissa ja shoppailemassa. Musiikki on myös lähellä sydäntäni ja kuuntelenkin paljon musaa ja laulelen yksinäni. Kävin ala-asteen musiikkiluokilla ja siitä on lauluinnostus jäänyt päälle. Haluaisin vielä joskus laulaa kuorossa, kun tykkäsin siitä tosi paljon ala-asteella.

Tässä vähän asioita joista pidän:

Eläimet (eteenkin koirat ja ihanat pikku jyrsijät), The Sims 2, Viivi ja Wagner, joulu, talvi, karkit, pingviinit, musiikki, leffat, ystävät, perhe, halloween, pääsiäinen, laskiainen, leimasimet, kiiltokuvat, kevät, syksy, muumit, nalle puh, nintendo wii, nintendon yoshi, lohikäärmeet, Japani, askartelu, piirttäminen, big brother, viininpunainen, kynttilät, löhöily.

Asioita joita vihaan/pelkään:

HÄMÄHÄKIT (hyi pelkään niitä yli kaiken), ukkonen ja salamat, pimeä, sodat, terrori iskut, kiusaajat.....siinäpä nyt muutama asia.  

Tässä on linkkejä muihin tekemiini sivuihin.

949843.jpg