Ajattelin taas kirjottaa ihan vaan kuulumisia. Eilenä kävin ostamassa sitä mustetta tai siis niitä tyynyjä, että voin leimata niillä iiiihanilla magnolia leimoilla. En ole vielä kerennyt kokeilemaan, mutta ajattelin vielä tänään jossain vaiheessa. Sisko tuli eilen lastensa kanssa meille leipomaan pipareita ja tehtiin myös piparkakkutalot meille ja siskolle. Meidän talo on kyllä vielä koristelematta, mutta tänään tai huomena sekin tehdään.

fetes842.gif

Menin eilen illalla siskolle yöksi, kun se pyyteli sinne saunomaan. Saunottiin sitten ja tehtii hyvää ruokaa ja koristeltiin niitten piparitalo. Siitä talosta tuli ihan nätti. Tulin vasta äskettäin kotiin niiltä ja väsyttää kamalasti, ku valvottiinkin aika pitkään. Jospa sitä kohta jaksas niitä kortteja ruveta tekemään.

1135432.jpg

Tänään olis myös sellaiset "vanhanajan" joulumarkkinat tässä ihan lähellä meitä, mutta en varmaan jaksa sinne mennä. Niissä on aina myynnissä jotain villasukkii ja lapasii. Juu, mutta laitan kuvaa myöhemmin, jos jaksan niitä kortteja tehdä. Heissan! =)