Juu, siitä on taas hirmu pitkä aika, kun olen kirjotellut tänne blogiini. Muistin eilen ja tuli ihan kauhea olo, kun muistin, että en ole kirjotellut tänne. Ihan ku ois unohtanut jotain elämää tärkeämpää. =) On siis ollut paljon kaikenlaista. Koulussa menee ihan hyvin, vaikka onkin plajon tehtäviä ja kokeita, tai ei itse asiassa kokeita oo juurikaan ollut vielä tässä jaksossa, vaan ne on vasta tulossa. =(

big SuperSmileys (186)

Hiihtoloma viikkokin meni ihan liian nopeasti ja nyt taas arjen kimpussa oltu viikon verran. Hihhtoloma oli siis mulla viime viikolla. Me lähdettiin heti hiihtoloman alusta laivalle ja oltiin siellä 2 päivää. Oli ihan kiva, vaikkaki laiva oli ihan täys lapsiperheitä. Siellä oli esiintymässä just sillon Anna Abreu, ni mun siskontyttö oli iha haltioissaa, ku se on semmonen Anna fani. =) Loppu loma menikin sitten kotosalla ihmetellen ja löhöillen.

Tämän viikon Maanantaina ostin ihak uuden Nintendo Ds Liten. Mulla oli jo ennestään Nintendo Ds, mutt se oli jo niin kulahtanut ja kun se vanha malli on niin painava ja muutenkin huonompi, niin päätin ostaa tuon Liten. Myin vanhan pois huuto.netissä ja sainkin ihan kivasti siitä. =) Nyt on tullut pelailtua paljon tällä viikolla Litellä.

1351702.jpg

Lauantaina lähdetään taas äiskän kanssa reissun päälle. Nimittäin lähdetään sellaselle seuramatkalla Viipuriin. Se linkku lähtee 05.00 aamulla, että pitää herätä ihan hirmu aikasin. Mitenköhän jaksan. Mennään siis linkulla Viipuriin ja siellä käydään jossain lastenkodissa ja sit mennään vissiin johonkin ostoskeskukseen tai vastaavaan, josta voipi sitten ostella jotain. Iltapäivällä sit vissiin lähdetään ajelee takas Suomeen ja Lahteen. Rankka reissu tiedossa, mutta enköhän mä jaksa. Täytty mennä huomenna aikasin nukkumaan, että jaksaa nousta 4 aamulla. =)

Mutta nyt lopetan hölisemisen, kun lähden kohta parin koulukaverin kanssa leffaan. Mennään kattomaan se Menetetty maa vai mikä nyt olikaan. No mutta nyt sanon heipsan kaikille! =D