Aamulla kurkistin verhoa ja huomasin, että ulkonahan oli satanut lunta, eli siis ensilumi oli tullut maahan. No ei sitä ihan kauheasti ollut, mutta vähän sentään. Pitkin päivää on nyt satanut vähän rännän tapaista moskaa taivaalta, joka on oikeestaan sulanut heti maassa pois. Mutta ihan kiva, että vähän rupee jo talven merkkejä antamaan, kun haluisin jo NIIN paljon, että talvi tulis. Loppuis vaan nämä ainaiset vesisateet.

977130.jpg

Tänään on ollut jo parempi olo, eikä kuumettakaan enään ole. Kävin tänään verikokeissa, kun minulla on keskiviikkona sydänlääkärille aika. Joudun käymään kerran vuodessa sydänlääkärillä, kun mulla on yksikammioinen sydän. Onneksi sisko kuskasi mua sinne ja takas, kun olisi ollut kurjaa lähteä linkulla, kun kuitenkin on vielä vähän hutera olo.

Sisko tulee varmaankin tänään lastensa kanssa meille yöksi, kun niillä tehdään jotain putki remppaa ja lämmitys on sieltä pois päältä, eli siellä on tosi kylmä. Niillä oli ollut tänäänkin aamulla sisällä 17 astetta vaan. Lapsetkin on jo kipeinä. Siis ku mun siskolla on kaksi lasta. Toinen on 6 vuotta ja toinen on vasta 6 kuukautta.

977150.jpg

Viikonloppukin sitten taas alkoi. Pitäs vielä tänään jaksaa käydä kaupassa, kun jääkappi on melkein tyhjä. Ajatelin, et jos jaksais tänään vaikka tehdä jotain ikkunaväreillä, kun tekis kauheesti mieli tehdä jotain Halloween juttuja, kun sehän on aivan kohta. Jos nyt jakselen/viitsin tänään tehdä, niin laitan siitä sitten kuvan tänne. Mut nyt sanon Heissan taas! =)