Joo, se on taas Maanantai. Viikonloppu meni hirmu nopeasti, kun oli paljon kaikenlaista tekemistä. Saatiin viime viikkolla koulusta (kun olen ottanut valinnaisaineeksi akryylivärimaalausta) tehtävä, että pitää ottaa lehdestä joku uutinen ja tehdä siitä sellanen ns. "kollaasi" tai joku semmonen. No väsäsin sitten tämmöisen, ku olin hieman joulumielellä ja löysin lehdestä kivan uutisen joulukuusesta, joka on jokavuosi pystytetty Lahden torille. Alhaalla on kuva "kollaasista".

1087758.jpg

(Kuva on hieman huono, kun en omista kovinkaan hyvää kameraa)

Viikonloppu meni ihan kivasti, ku vietettiin kaverin kanssa Lauantaina semmoset pienimuotoiset pikkujoulut, siis ihan kahestaa, mut oli ihan kivaa. Syötiin hyvin ja kuunneltiin joululauluja. Sit höpötettiin kaikenlaista. Valvottiin mekein puol 3 yöllä, et ihan kivaa oli joo. =)

Laitettiin sit eilen, eli Sunnuntaina kyntteliköt jo pöydille. No meillä on aika pieni kämppä, että laitttiin vaan keittiön pöydälle ja olkkariin ikkunan alle. Otin keittiön kyntteliköstä kuvan ja laitan senkin tänne.

1087784.jpg

 Joo, mutta nyt on taas höpötetty....tai pitäskö sanoa, että kirjotettu ihan tarpeeksi, ni meen nyt kattomaan telkkua. Heipsan kaikille ja ihanaa viikon alkua! =)